Web dizájn

Cégünk egyedi weboldalakat gyárt, amelyek lefedik a teljes korszerű választékot: prezentációs oldalak, webáruház és web-alapú adminisztrációs felületek.

Csakis mobil eszközökre optimalizált (responsive) oldalakat gyártunk, amelyek természetesen könnyűszerrel használhatók asztali gépeken is.

Személyre szabott weboldalak

Az általunk készített weboldalak mindegyike egyedi tervezésű és kinézetű. Az igények függvényében a weboldal működése is személyre szabható, vagy új modulok fejleszthetők ki.

A Lithea rendszer

A weboldalaink egyedi keretrendszerre épülnek, amelynek a neve "Lithea". Ez egy saját építésű, multifunkcionális rendszer, ezáltal biztonságos és könnyen bővíthető. Minden olyan standard modult tartalmaz, amelyre szükség lehet egy weboldal összeállításánál: tartalomkezelés, kapcsolatfelvételi rendszer, blog, fórum, stb.

SEO

A siker egyik kulcsa a megfelelő SEO-helyezése egy weboldalnak. Az általunk készített oldalak természetes módon magas pontszámokat érnek el a keresőmotorok szintjén a megfelelő szemantika és helyesen fogalmazott szöveg által.

Többnyelvű oldalak

A Lithea rendszer által lehetséges egy weboldal nyelveinek a teljes mértékű izolálása oly módon, hogy a keresőmotorok minden nyelvet különálló weboldalként kezelnek.

Kiegészítő szolgltatások

Szüksége van egy weboldalra? A webes szakemberen kívül szüksége lesz még egy grafikusra és egy fotósra is... Cégünk mindhárom szolgáltatást biztosítja.

Szüksége van egy weboldalra vagy webáruházra?

Az alábbi lépésekbő áll egy weboldal összeállítása:

  1. Válassza ki az oldal domén-nevét. (Éves bérlet, kb. 12 €)

    Ellenőrizheti bármelyik hoszting-cégnél, hogy a domén szabad-e. Pl. mxhost.ro

  2. Válasszon egy tárhely-csomagot (Ez általában 60 € körüli összeg évente).
  3. Vázolja fel a weboldal tartalmát és működését. Közösen megépítjük az oldalt.

Kérésre a cégünk segítséget nyújt a domén-név és a tárhely-csomag kiválasztásában.

Árak

Egy weboldal körülbelüli ára:

  • Prezentációs oldal – 600 €-tól kezdődően
  • Webáruház vagy szolgáltatás-bemutató oldal on-line rendeléssel – 1000 €-tól kezdődően
  • Adminisztrációs rendszer rendelések, termelés, személyzet, stb. menedzselésére – 1500 €-tól kezdődően

A pontos árat csakis előzetes egyeztetés alapján lehet kiszámolni.

Referenciamunkák

Alább bemutatunk egy pár általunk készített weboldalt. Több információért látogassa meg a blogunkat is.

A Kandi Boutique webáruház

Ez a virtuális bolt a sepsiszentgyörgyi Kandi ajándékbolt elektronikus változata. A tulajdonos nézete a korszerű, minőségi, de mindemellett érdekes cikkek forgalmazása, amelyek alkalmasak egyaránt ajándéknak és saját használatra is: ruhák, táskák, esőernyők és egyéb személyes és háztartási cikkek.

Látogassa meg a webáruházat itt.

Panorama Boutique Hotel

A prezentációs oldal kitűnően tükrözi a hely szellemét, amely korszerű, elegáns hotelnek és ultramodern esküvői sátornak ad otthont. A tartalom három nyelven érhető el. Gondosan összeállított információkat és fotókat tartalmaz.

Látogassa meg a Panorama Hotel Boutique központ weboldalát.

A sepsiszentgyörgyi ipari park

A sepsiszentgyörgyi ipari park bemutató weboldala. Bőséges informácóval szolgál az ipari parkról, négy különböző nyelven.

Látogassa meg az oldalt itt.

Az agroelectro.ro webáruház

A villanypásztor-készüléket gyártó és villanypásztor-kiegészítőket forgalmazó vállalkozás a NetPixel Studio teljes szolgáltatásrendszerét igénybe veszi — weboldal-készítés, grafika és termékfotózás.

Látogassa meg a webáruházat itt.

Az EVPCV adminisztrációs rendszer

A Kovászna megyei születési, elhalálozási és családi állapottal kapcsolatos statisztikák begyűjtése és feldolgozása az evpcv.ro weboldal adminisztrációs felületén történik. Az oldal publikus része rengeteg információt tartalmaz a személynyilvántartással kapcsolatban, mindezt két nyelven.

evpcv.ro.

A Metalubs terjesztői hálózat weboldala

Komplex weboldal, a publikus része webáruház és a tagoknak webiroda, az adminisztrációs része pedig a teljes terjesztői hálózat nyilvántartását fogllja magába.

A webhelyet itt tekintheti meg.