Web dizájn

Cégünk egyedi weboldalakat gyárt, amelyek lefedik a teljes korszerű választékot: prezentációs oldalak, webáruház és web-alapú adminisztrációs felületek.

Csakis mobil eszközökre optimalizált (responsive) oldalakat gyártunk, amelyek természetesen könnyűszerrel használhatók asztali gépeken is.

Személyre szabott weboldalak

icon-personalized

Az általunk készített weboldalak mindegyike egyedi tervezésű és kinézetű. Az igények függvényében a weboldal működése is személyre szabható, vagy új modulok fejleszthetők ki.

A Lithea rendszer

icon-lithea

A weboldalaink egyedi keretrendszerre épülnek, amelynek a neve "Lithea". Ez egy saját építésű, multifunkcionális rendszer, ezáltal biztonságos és könnyen bővíthető. Minden olyan standard modult tartalmaz, amelyre szükség lehet egy weboldal összeállításánál: tartalomkezelés, kapcsolatfelvételi rendszer, blog, fórum, stb.

SEO

icon-seo

A siker egyik kulcsa a megfelelő SEO-helyezése egy weboldalnak. Az általunk készített oldalak természetes módon magas pontszámokat érnek el a keresőmotorok szintjén a megfelelő szemantika és helyesen fogalmazott szöveg által.

Többnyelvű oldalak

icon-multilingual

A Lithea rendszer által lehetséges egy weboldal nyelveinek a teljes mértékű izolálása oly módon, hogy a keresőmotorok minden nyelvet különálló weboldalként kezelnek.

Kiegészítő szolgltatások

icon-photography

Szüksége van egy weboldalra? A webes szakemberen kívül szüksége lesz még egy grafikusra és egy fotósra is... Cégünk mindhárom szolgáltatást biztosítja.

Szüksége van egy weboldalra vagy webáruházra?

Az alábbi lépésekbő áll egy weboldal összeállítása:

  1. Válassza ki az oldal domén-nevét. (Éves bérlet, kb. 12 €)

    Ellenőrizheti bármelyik hoszting-cégnél, hogy a domén szabad-e. Pl. mxhost.ro

  2. Válasszon egy tárhely-csomagot (Ez általában 60 € körüli összeg évente).
  3. Vázolja fel a weboldal tartalmát és működését. Közösen megépítjük az oldalt.

Kérésre a cégünk segítséget nyújt a domén-név és a tárhely-csomag kiválasztásában.

Árak

Egy weboldal körülbelüli ára:

  • Prezentációs oldal – 600 €-tól kezdődően
  • Webáruház vagy szolgáltatás-bemutató oldal on-line rendeléssel – 1000 €-tól kezdődően
  • Adminisztrációs rendszer rendelések, termelés, személyzet, stb. menedzselésére – 1500 €-tól kezdődően

A pontos árat csakis előzetes egyeztetés alapján lehet kiszámolni.

Referenciamunkák

Alább bemutatunk egy pár általunk készített weboldalt. Több információért látogassa meg a blogunkat is.

A Kandi Boutique webáruház

Ez a virtuális bolt a sepsiszentgyörgyi Kandi ajándékbolt elektronikus változata. A tulajdonos nézete a korszerű, minőségi, de mindemellett érdekes cikkek forgalmazása, amelyek alkalmasak egyaránt ajándéknak és saját használatra is: ruhák, táskák, esőernyők és egyéb személyes és háztartási cikkek.

Látogassa meg a webáruházat itt.

Panorama Boutique Hotel

A prezentációs oldal kitűnően tükrözi a hely szellemét, amely korszerű, elegáns hotelnek és ultramodern esküvői sátornak ad otthont. A tartalom három nyelven érhető el. Gondosan összeállított információkat és fotókat tartalmaz.

Látogassa meg a Panorama Hotel Boutique központ weboldalát.

A sepsiszentgyörgyi ipari park

A sepsiszentgyörgyi ipari park bemutató weboldala. Bőséges informácóval szolgál az ipari parkról, négy különböző nyelven.

Látogassa meg az oldalt itt.

Az agroelectro.ro webáruház

A villanypásztor-készüléket gyártó és villanypásztor-kiegészítőket forgalmazó vállalkozás a NetPixel Studio teljes szolgáltatásrendszerét igénybe veszi — weboldal-készítés, grafika és termékfotózás.

Látogassa meg a webáruházat itt.

Az EVPCV adminisztrációs rendszer

A Kovászna megyei születési, elhalálozási és családi állapottal kapcsolatos statisztikák begyűjtése és feldolgozása az evpcv.ro weboldal adminisztrációs felületén történik. Az oldal publikus része rengeteg információt tartalmaz a személynyilvántartással kapcsolatban, mindezt két nyelven.

evpcv.ro.

A Metalubs terjesztői hálózat weboldala

Komplex weboldal, a publikus része webáruház és a tagoknak webiroda, az adminisztrációs része pedig a teljes terjesztői hálózat nyilvántartását fogllja magába.

A webhelyet itt tekintheti meg.