Web design

Firma noastră creează site-uri web unice. Acoperim toată gama contemporană — site de prezentare, magazin virtual și suprafață de administrație bazat pe web.

Proiectăm doar site-uri optimizate pe dispozitive mobile (de tip responsive) care pot fi utilizate cu ușurință și pe sistemele de tip desktop.

Site-uri web personalizate

Toate site-urile create de noi au un design unic. În funcție de cerințe se poate adăuga ușor funcționalități particulare, sau se poate crea module unice complexe.

Sistemul Lithea

Site-urile noastre sunt construite pe o platformă de dezvoltare creată de noi, numit "Lithea". Este un sistem particular, așadar cu siguranță ridicată. Include module care sunt utilizate des (administrare conținut, sistem suport, blog, forum, etc.), dar se poate implementa ușor orice modul nou.

SEO

O cheie a succesului este poziționarea SEO a unui site. Asigurăm o poziționare naturală avantajoasă a site-urilor create de noi în motoarele de căutare printr-o semantică HTML corectă și text compus corect.

Site-uri multilingve

Prin sistemul Lithea este posibil separarea perfectă a conținutului în mai multe limbi. Din punct de vedere SEO fiecare limbă a site-ului este tratat ca un site separat.

Servicii auxiliare

Doriți un site web? În afară de specialistul IT Veți avea nevoie și de un grafician, și de un fotograf; noi vă oferim toate cele trei la un loc.

Doriți un site web sau magazin virtual?

Acestea sunt pasurile pe care trebuie să parcurgeți:

  1. Alegeți numele domeniului și înregistrați-l. (Taxa anuală, cca. 12 €)

    Puteți verifica on-line disponibilitatea domeniului la orice registrar, de exemplu mxhost.ro

  2. Alegeți un pachet de hosting pentru site-ul web (În general cca. 60 € anual).
  3. Comunicați-ne ideile de funcționare a site-ului. Împreună vom proiecta și vom elabora site-ul.

Firma noastră oferă asistență în înregistrarea domeniului și alegerea pachetului de hosting.

Prețuri

Prețul aproximativ al unui site este:

  • Site de prezentare – începând cu 600 €
  • Magazin virtual sau site cu comenzi on-line – începând cu 1000 €
  • Sistem de administrare – comenzi, producție, personal, etc. – începând cu 1500 €

Prețul exact se poate defini doar după analiza proiectului concret.

Referințe

Mai jos regăsiți informații despre câteva site-uri construite de noi. Pentru mai multe detalii vizitați blogul nostru.

Magazinul virtual Kandi Boutique

Acest magazin virtual este varianta electronică a magazinului fizic Kandi, aflat în orașul Sfântu Gheorghe. Ideea principală a proprietarului este vânzarea produselor interesante și de calitate. Produsele comercializate sun foarte potrivite pentru cadouri, dar se pune accent și pe obiecte personale la modă cum ar fi îmbrăcăminte, genți, umbrele și alte accesorii personale, de asemenea obiecte personale și de uz casnic.

Vizitați magazinul aici pentru a afla mai multe.

Panorama Boutique Hotel

Portalul de prezentare reflectă perfect atmosfera locului în care se află cortul de evenimente și hotelul Panorama. Conținutul site-ului este oferit în 3 limbi. Textul și imaginile sunt concepute astfel încât să transmită informații relevante și de calitate.

Vizitați site-ul Panorama Hotel Boutique pentru a vedea pagina live.

Parcul industrial din Sfântu Gheorghe

Site-ul web este portalul de prezentare al parcului industrial. Oferă toate informațiile importante în patru limbi.

Vizitați site-ul aici.

Magazinul virtual agroelectro.ro

Un proiect interesant, care beneficiază de toate activitățile firmei NetPixel Studio – design web, fotografie de produs și grafică industrială.

Vizitați magazinul Agro Electrosistems aici.

Sistemul de administrare EVPCV

Colectarea și administrarea statisticilor de stare civilă, nașteri, decese și maternități din județul Covasna este asigurat de portalul evpcv.ro. Pe spatele site-ul de prezentare bilingv se ascunde un sistem complex de administrare a datelor statistice.

evpcv.ro.

Portalul rețelei Metalubs

Un site extrem de complex care cuprinde o secțiune de prezentare, un magazin virtual și un sistem de administrare complet al rețelei de distribuție Metalubs.

Site-ul se poate vizita aici.