Grafică industrială și DTP

Firma noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de lucrări grafice în domeniul designului industrial și DTP (DeskTop Publishing) cum ar fi: creație grafică, design publicitar, proiectare logo, identitate vizuală, retușări/îmbunătățiri foto, proiectare/simulare 3D.

Lucrările grafice includ o gamă largă de atribuții care necesită experiență în domeniu și o varietate relativ largă de software special. De asemenea creațiile grafice necesită cunoștințe artistice cum ar fi compoziție, utilizarea corectă a culorilor și a tipurilor de caractere. Nu în ultimul rând este nevoie și de cunoștințe legate de pregătirea materialelor grafice pentru tipar. Firma noastră are o bază de cunoștințe în toate cele trei domenii.

Creația grafică este asigurată în mai multe limbi – română, engleză și maghiară. Importanța publicării în aceste limbi în zona noastră necesită cunoașterea a celor trei limbi în mod fluent în scopul producerii materialelor multilingve profesionale.

Pentru referințe vă rugăm, vizitați blogul nostru.

Design publicitar

Oferim proiectarea și creația grafică materialelor publicitare și de uz general - cărți, reviste, flyere publicitare, bannere și afișe publicitare, meniuri pentru restaurante, etc.

De asemenea vă oferim asistență în alegerea metodei de imprimare (de ex. digital, offset, serigrafie, flexo) și vă recomandăm firma sau firmele pentru producția materialului.

Cataloage de produse, broșuri de prezentare

Firma noastră vă oferă producția cataloagelor de produse sau a broșurilor de prezentare a firmei Dvs. Prin aceasta includem:

  • Fotografierea produselor sau locațiilor aferente și prelucrarea profesională a acestor fotografii.

  • Proiectarea grafică a catalogului sau broșurii de prezentare, considerând bugetul disponibil, tehnologia de imprimare, etc.

  • Asistență la imprimarea și producția materialului.

Proiectare logo

Proiectăm logo-uri conform standardelor contemporane – aspect simplu și comunicativ, culori alese astfel încât să funcționeze și în alb-negru, plus două variante: logo-ul propriu zis și o variantă simplificată, de preferință încadrată într-un pătrat (De exemplu imagine de profil Facebook).

Identitate vizuală

Proiectăm identitatea vizuală conform cerințelor clientului și profilului de companie. Pe lângă proiectare logo, companiile au nevoie și de identitatea vizuală a cărților de vizită, site-ului web, a facturilor și scrisorilor, dosarelor de prezentare, etc. După o analiză a companiei sau serviciul Dvs. se creează o identitate vizuală cu elemente grafice și culori care vă reprezintă cel mai bine.

Redactare cărți, ziare și reviste

Cu o experiență de mai mulți ani în domeniu, vă oferim proiectarea și redactarea cărților și revistelor de uz general sau de uz publicitar. De asemenea puteți apela la noi cu încredere în scopul verificării ortografiei și corecției textelor care vor apărea în aceste materiale – acest serviciu se limitează la limbile română, engleză și maghiară.

Retușări și îmbunătățiri foto

Având o experiență de peste 10 ani în domeniul prelucrării, manipulării și corecției fotografiilor digitale, vă oferim cu siguranță cel mai bun serviciu în domeniu. Folosind monitoare calibrate și software adecvat, vă asigurăm corecții perfecte.

Prelucrările foto sunt strict necesare în următoarele cazuri:

  • imprimarea imaginilor cu claritate și luminozitate corespunzătoare – aproape în fiecare caz, imaginile originale se imprimă cu o tonalitate mai închisă, deci necesită corecții selective.

  • corecția problemelor echipamentului foto – aberații cromatice, vignetă, reducerea zgomotului de imagine

  • retușarea elementelor nedorite – gunoi, cabluri, fire, crăpături, etc., deci elementele de imagine care distrag atenția în mod nedorit

  • schimbarea elementelor de imagine – cazul cel mai frecvent întâlnit este schimbarea cerului datorită supraexpunerii.

Proiectare și simulare 3D

Oferim simulări 3D, utilizat în special în construcții sau renovări – previzualizarea aspectului clădirilor sau a terenului în scopul aprobării către beneficiar sau autorități.

Metoda cea mai adecvată este fotografierea terenului existent și aplicarea modelului 3D peste imagine.

La cerere executăm proiectare 3D destinat pentru modelare matrițe de turnat sau de termoformat.