Magazinul virtual agroelectro.ro

| de NetPixel Studio | în categoria Web design
Site-ul agroelectro.ro
Site-ul agroelectro.ro

În faza de proiectare s-a ținut cont de toate cerințele ergonomice user-friendly, compatibilitate cu rețele de socializare, și în primul rând conformitate cu motoarele de căutare, adică semantică HTML standard. Așadar, acest magazin virtual prezintă toate avantajele unui site web cu design și programare particulară.

Cerințele principale ale creației site-ului au fost:

  • Design optimizat în special pentru dispozitivele mobile (telefoane).

  • Mod de navigare și plasare comandă cât mai ușoară, posibil și pentru vizitatori neînregistrați.

Avantajele programării particulare a site-ului constă și în administrarea comenzilor și a produselor conform cerințelor beneficiarului - sunt incluse doar elementele care sunt strict necesare pentru administrația actuală, eliminând complexitatea inutilă.

Nu în ultimul rând, codul sursă a site-ului conține doar strictul necesar, deci performanța și timpul de răspuns al site-ului este cât se poate de optimă.

Design de tip responsiv

Întregul site, incluzând și zona de administrare este optimizat în totalitate pentru dispozitivele mobile. Această optimizare include mai multe rezoluții de ecran, text lizibil în toate condițiile și elemente grafice având dimensiuni suficient de mari pentru o interacțiune ușoară cu degetul uman.

Optimizare SEO

Structura site-ului este construită conform standardului HTML5. Semantic este construit conform cerințelor motoarelor de căutare, include date pentru protocolul Open Graph în vederea compatibilității cu mediile de socializare.

În fiecare zi se regenerează fișierul cu link-urile importante a site-ului (sitemap.xml), așadar roboții motoarelor de căutare sunt informate imediat despre adăugarea produselor, postărilor blog noi, etc.

Produse

Fotografiile produselor sunt realizate de noi. S-a pus accent pe prezentarea produselor din diferite unghiuri și aplicarea fundalului perfect alb sau negru, după caz. Filigranul este aplicat automat în momentul încărcării fotografiilor.

Produsele pot fi incluse în mai multe categorii. În fiecare categorie, ordinea produselor poate fi specificată, așadar produsele mai importante pot fi mutate în față. Totodată, categoriile pot fi mutuale, ceea ce permite afișarea produselor după un criteriu particular – de exemplu specia de animal.

Administrarea datelor webshop
Administrarea datelor webshop

Nu s-a dorit administrarea stocului produselor pe site, așadar în loc de cantitatea stocului se specifică prin bifare "Stoc infinit" sau "Stoc epuizat" după caz. Este posibilă specificarea stocului pentru mai multe produse deodată.

Pentru fiecare produs se poate specifica produse similare. Acestea sunt afișate pe pagina produsului. De asemenea se poate specifica produsele asociate, care se cumpără des împreună cu produsul actual.

Se memorează temporar produsele recent vizualizate, în ordinea vizualizării, așadar vizitatorul poate să treacă înapoi la un produs care nu a adăugat în coș sau dorește să vizualizeze din nou.

Este posibilă specificarea unui preț vechi pentru un produs și specificarea unui text promoțional care se va afișa peste imaginea miniatură a produsului.

Comandă

Din punctul de vedere al clientului, procedura de comandă este foarte simplă. Trebuie specificat numele, adresa de e-mail, un număr de telefon, adresa de livrare, modul de plată și datele de facturare în cazul în care se dorește facturarea pe persoană juridică.

După plasarea comenzii, clientul primește sumarul comenzii în e-mail și în SMS.

La administrarea comenzii se poate schimba produsele comandate, cu posibilitatea de a specifica prețul produsului, se pot adăuga discount-uri, de asemenea se poate schimba metoda și adresa de livrare. Se pot adăuga/edita plăți pentru comandă.

Prin stări separate pentru comandă, livrare și plată, este posibilă prelucrarea comenzilor de către mai multe persoane.

Blog

Site-ul include un modul blog în vederea publicării informațiilor legate de garduri electrice.

Extinderea funcționalităților și îmbunătățiri

Principalul avantaj al unui site cu cod particular este posibilitatea de a schimba/îmbunătăți orice în modul de funcționare și posibilitatea de a adăuga funcționalități noi în orice moment.

Site-ul agroelectro.ro este îmbunătățit în permanență, de asemenea sunt planificate implementarea modulelor noi în viitor.

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.